Miquel Bernat i Drumming Grup de Percussió, nominats als premis PLAY portuguesos

musico benissano
Miquel Bernat.

Amb ‘Archipelago’ i ‘Liturgia dos pássaro’

El jurat dels Prémios da Música Portuguesa PLAY, considerats els més importants de la música d’aquell país i que en aquesta edició es lliuraran el 29 de juliol a Lisboa, ha nominat dos treballs dirigits i interpretats pel prestigiós percussionista de Benissanó Miquel Bernat.

El primer dels treballs nominats als premis PLAY ha sigut el disc “Archipelago” en la modalitat de millor àlbum de música clàssica. Aquest disc és un treball escrit per Luis Tinoco, i dirigit i interpretat per Miquel Bernat i Drumming Grup de Percussió. L’obra més destacada de l’àlbum és aquella que dóna nom al mateix (Archipelago), peça dedicada a Miquel Bernat i interpretada per ell mateix, en aquesta, es combina el vibràfon amb tubs wah-wah creant efectes microtonals fascinants.

La segona de les publicacions nominades a aquests prestigiosos premis de la música portuguesa és el disc “Liturgia dos pássaros”, nominat al millor àlbum de música de jazz. Aquest és un projecte del grup de percussió Drumming, dirigit per Miquel Bernat amb col·laboració amb el pianista i compositor Daniel Bernardes. El disc és un treball que mescla la tècnica i l’estètica del compositor francés Olivier Messiaen amb les harmonies i formes del jazz. Una experiència sense precedents que pretén homenatjar al compositor francés en el seu 110 aniversari del seu naixement.

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, en nom de tots els veïns ha mostrat la seua satisfacció al poder comprovar, una volta més, l’enorme trajectòria de Miquel Bernat en el món de la música. “És un orgull per a tots els Benissaners i Benissaneres tindre un veí internacionalment reconegut i guardonat al món de la música. Sols em queda que felicitar-lo per estes dues nominacions i desitjar-li tota la sort del món a l’amic i veí Miquel Bernat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà