L’equip de govern aprova el pressupost del 2013, que preveu un remanent negatiu de 337.551 euros, amb el vot en contra del PSOE

L’ajuntament de Benissanó va aprobar ahir, 6 de març, els pressupostos 2013 del municipi. El PP va votar a favor i el PSOE, en contra. Les xifres totals es situen en 1.348.000 euros, amb un remanent negatiu de 337.551 euros i un índex d’endeutament que es situa en el 281%.

José García

El municipi de Benissanó ja té un nou pressupost municipal, gràcies als vots del PP (i no obstant la negativa dels socialistes del municipi). Per el 2013 es preveu un remanent negatiu de 337.551 euros, d’un total de 1.348.000 euros de pressupost. Des de l’agrupació socialista s’incidex en el fet que el deute financer reconegut pel propi equip de gover és de 3.681.686 euros.

La portaveu del PSOE al consistori de Benissanó, Silvia Sanz, ha qualificat estos comptes públics com “els del deute”, i afig que estos “van a formar part d’una sèrie de pressupostos en què l’Ajuntament, amb govern del PP, farà a pagar la seua nefasta gestió económica als veïns del poble”.

“Estem davant d’un llarg camí per recorrer, perquè cal fer front a un deute reconegut pels propis dirigents locals de 3.681.686 euros, que es pràcticament una xifra tres vegades el pressupost d’enguany.
Tant malament s’han fet les coses en l’aspecte econòmic als últims anys, que estem amb un índex d’endeutament del 281%, un dels més elevats de tota la Comunitat Valenciana”, insisteix Sanz.  

La portaveu del PSOE de Benissanó explica el vot el contra de la seua formació política als pressupostos del 2013 assegurant que els socialistes “no podem ser còmplices de la gestió econòmica del PP a Benissanó, que en 2013 invertirà en el poble i en els seus veïns un 83% menys que l’any anterior, mentre que dedicarà un 57% més per a pagar el deute que, any darrere d’any, ha anat acumulant”.

“No podem donar suport a la molt deficient acció política i económica de l’actual equip de govern, que és incapaç de reduir el deute tot i que als ultims temps ha pujat pràcticament tots els imposts municipals, alguns d’ells de manera molt important: és el cas de l’impost de la recollida de fem, que ha pujat un 14%, o de l’impost de vehicles a motor, que ha pujat un 8’95%”, conclou Sanz.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà