Benissanó celebra la Festa Estellés amb la néta del poeta

Maria Faubel, Conxa Llopis, Empar Llàcer, Màxim Llopis i Olaya Ingresa van actuar al Centre Social

Benissanó va celebrar el passat dissabte la Festa Estellés amb la presència de la néta del poeta, Isabel Anyó, i l’actuació de Maria Faubel, Conxa Llopis, Empar Llàcer, Màxim Llopis i Olaya Ingresa. Finalment es va obrir el micròfon a la participació del públic.

Organitzada per l’Ajuntament de Benissanó i LletrAEedeta es va celebrar el passat dissabte al Centre Social la Festa Estellés. L’acte es va iniciar al Centre Social amb l’actuació de la cantant de Llíria, Maria Faubel; després va ser interpretat el bolero de l’Alcúdia per Conxa Llopis, Empar Llàcer, Màxim Llopis i Olaya Ingresa, les primeres com a cantants i els segons com a balladors.

L’acte continuà amb un recital en què es repassava la vida i obra d’Estellés a càrrec del grup d’escriptors LletrAEdeta i on actuà com a narradora la regidora Marisol Ferrando. Finalment es va obrir el micròfon a la participació del públic que va ser molt nombrosa i va comptar amb la presència de la néta del poeta, Isabel Anyó.

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, qui també llegí un dels poemes de Vicent Andrés Estellés, ha destacat la figura d’Estellés com “el poeta més important en llengua valenciana de l’època contemporània”, i la importància que té en la poesia que es fa hui en dia a València.

Amparo Navarro també mostrà la seua satisfacció pel fet de poder obrir-li la porta del poble a la veu d’Estellés “en la veu de tots els veïns i amics que han volgut vindre a recitar i a homenatjar al poeta de Burjassot”.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà