El PSPV aprova en solitari els pressupostos per a 2017 que ascendeixen a 1,9 milions

El regidor d’Hisenda de Benissanó, Luis Oliver, destacà que els comptes municipals per al pròxim any son de “caràcter social”

Amb els vots a favor del grup socialista i en contra del Partit Popular, el plenari de l’Ajuntament de Benissanó aprovà ahir els pressupostos municipals per l’any 2017. Els comptes municipals de “caràcter social” ascendeixen a 1,9 milions d’euros.

El regidor d’Hisenda, Luis Oliver, destacà que, estos són uns pressupostos de “caràcter social”, on per a l’any 2017 la partida de polítiques socials es vorà incrementada en un 39,4%, dotant en 10.000€ el servei d’ajuda domiciliaria per a les persones majors i de capacitat reduïda.

Per altra banda les ajudes individuals d’emergència s’incrementen fins arribar a 7.000 euros i es crearà una partida per pal·liar els problemes de pobresa energètica entre les famílies més necessitades.

“Els governs municipals som els més pròxims a la gent i en moments de dificultat com el que ara ens toca viure cal ajudar a les persones i famílies amb menys recursos” ha declarat el regidor d’Hisenda Luis Oliver.

El socialista assenyala que este pressupost permetrà a Benissanó “seguir per la senda de la recuperació econòmica, reduint el deute que ens trobàrem en juny de 2015 de 4.100.000 euros en més de 330.000 euros en un any i mig”.

En el tancament de la sessió plenària, l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, es comprometé a obrir la configuració dels pressupostos del pròxim any a la societat civil del municipi, per què de manera progressiva es comencen a elaborar uns pressuposts participatius. “Açò ho portàvem al programa electoral i tinc la intenció de poder-ho realitzar de cara als pressupostos de 2018”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà