Conxa Enguídanos, nova presidenta de la Junta Local de l’associació espanyola contra el càncer

Per primera vegada la junta local estatarà presidida per una persona aliena a l’Ajuntament de Benissanó

Per primera vegada a Benissanó, la junta local en la lluita contra el càncer estatrà presidida per una persona aliena a l’ajuntament. Fins ara este càrrec sempre havia recaigut en l’alcaldessa, esposa de l’alcalde o algun membre del govern. Conxa Enguídanos va a ser escollida com a nova presidenta per l’assemblea.

El passat 20 de desembre es va constituir la nova Junta Directiva de l’associació espanyola contra el Càncer de Benissanó. En l’assemblea, formada per 24 veïns del municipi va ser escollida com a presidenta Conxa Enguídanos.

La nova presidenta es mostrà amb moltes ganes de treballar junt amb totes i cadascuna de les persones que formen part d’esta assemblea per a què “entre tots fem d’esta nova etapa un nou temps on siguem capaços d’intentar recaptar la màxima quantitat possible de diners amb l’organització i col·laboració de diferents actes, diners que aniran destinats a la investigació en la lluita contra esta malaltia que tant de prop ens afecta a tanta gent”.

Un altre dels objectius marcats per la nova presidenta és la realització de diferents activitats encaminades a la prevenció del càncer mitjançant hàbits saludables en el dia a dia de les persones.

Per primera vegada a Benissanó, la junta local en la lluita contra el càncer estatrà presidida per una persona aliena a l’ajuntament. Fins ara este càrrec sempre havia recaigut en l’alcaldessa, esposa de l’alcalde o algun membre del govern.

Per a posar en marxa este procés s’ha comptat amb la col·laboració i l’assessorament de Javier llombart, subdirector de l’associació en València i Tona Civera presidenta de la Junta Local de Llíria.

La Junta Directiva, a més de Conxa Enguídanos està conformada per Ana Albiach (vicepresidenta), Silvia Laguna (tresorera) i Pepe Castellano (secretari).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà