400 corredors participen en la primera Cursa Nocturna Medieval

Esta primera cursa de 6 quilòmetres va travessar el Castell de Benissanó del segle XV

Benissanó ha acollit la primera Cursa Nocturna Medieval en la qual han participat 400 corredors que van completar un circuit de 6 quilòmetres que travessà el Castell del segle XV. Els corredors entraven en carrera per la porta del pou de l’edifici de finals del segle XV i eixien a l’exterior per la porta principal.

Joan Antoni Ferrer i Laura Castelllano es proclamaren vencedors de la primera Cursa Nocturna-Medieval de Benissanó en les seues respectives categories, al completar el recorregut de la prova en 23:28 i 26:53, respectivament.

La cursa medieval celebrada el passat 7 d’abril pels carrers del municipi es va portar a cap amb un ambient lúdic-festiu, tant per part d’alguns participants, uniformats amb vestits d’època, com de l’organització que contractà un grup de batucada que animà als participants i assistents en una nit amb un temps agradable.

Com a peculiaritat d’esta cursa nocturna estava el fet de travessar el Castell de Benissanó, els corredors entraven en carrera per la porta del pou de l’edifici de finals del segle XV i eixien a l’exterior per la porta principal.

El recorregut total de la prova fou de 6 quilómetres i l’assistència de corredors estigué al voltant dels 400, veint-se obligada l’organització de la cursa a no admetre més corredors.

Juan Clemente, regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissanó, encarregat de l’organització d’este esdeveniment esportiu va manifestar la seua satisfacció per com havia transcorregut en acabar la cursa, que no serà la última d’estes característiques.

El regidor socialista tingué paraules d’agraïment cap al club local “Benicórrer” i cap a tots els patrocinadors i voluntaris que havien ajudat i fet possible esta primera cursa nocturna.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà