Bétera acollirà el Festardor amb tres dies de concerts i zona d’acampada

festardor

El 12, 13 i 14 d’octubre una parcel·la del polígon de l’Horta Vella albergarà els concerts

La cinquena edició del festival de rock Festardor tindrà com a seu la ciutat de Bétera. Els dies 12, 13 i 14 d’octubre una parcel·la de 15.000 m2 del polígon de l’Horta Vella albergarà els concerts i una altra de 25.000 m2 es destinarà a zona d’acampada.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig, han presentat a l’ajuntament el 50% del cartell junt als responsables del Festardor Enric Pellicer, Alfred Sáez i Joan Montero; així com del Cap del Servei de Promoció i Publicitat de l’Agència Valenciana de Turisme, Daniel Arnal.

Entre les bandes que hi participaran destaquen, entre d’altres, El Último ke cierre, Def con dos, Kop, Pirat’s Sound Sistema o Prozak Soup.

El Festardor arriba a Bétera després d’haver-se celebrat amb èxit a Bellreguard (la Safor) durant edicions anteriors. El festival ha buscat un municipi més gran i on les condicions d’espai foren millors atés que l’anterior recinte de concerts s’havia quedat xicotet.

De moment, ja s’ha confirmat el 50% del cartell i en els pròxims dies s’anunciaran nous grups. La cinquena edició del Festardor, que se celebrarà del 12 al 14 d’octubre, comptarà amb El Último ke zierre, Def con Dos, Kop, Los de Marras, Iratxo, Ebri Knigth, Pirat’s Sound Sistema, Prozak Soup, Funkiwis, El niño de la hipoteca and Ferran Exceso, La Desbandada, Malonda, Pupil·les i Subversa.

Esta nova edició comptarà també amb diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran durant els dies previs al festival en la pròpia localitat de Bétera. Les entrades anticipades ja es poden aconseguir al web del festival per 15 euros. El recinte de concerts i la zona d’acampada s’ubicaran en dues parcel·les del polígon de l’Horta Vella.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà