Gran Via del Sud torna a arrasar

Primer premi en monument gran i infantil de Bétera

Les falles de Bétera ja tenen una rotunda guanyadora: Gran Via del Sud s’alçava amb el primer premi en monument gran i infantil, a més d’obtindre altres guardons: ninot infantil indultat per la votació popular i pel jurat, premi enginy i gràcia infantil i gran.

fallainfantilEl segon premi recaigué en la Falla la Barraca per al monument infantil i per a la Falla Gran Via de l’Est en el gran. El tercer, per a l’Albereda, contentíssima amb este resultat i més després d’haver guanyat el de ninot indultat. El premi del ninot indultat per votació popular va ser per a la Falla Gran Via de l’Est.

ninotindultatPel que fa als monuments infantils, la resta de premis quedà així: tercer premi per a la Falla Gran Via de l’Est, quart per a la Falla Carraixet i cinqué per a la Falla l’Albereda. I pel que fa als monuments grans, quart premi per a Carraixet i quint per a la Barraca.

premis

Les Falleres Majors de Bétera, Luisa Motilla i Andrea Peinado, junt amb el president de la Junta Local Fallera, José María Asensi i l’alcaldessa, Cristina Alemany, rebien les comissions premiades, acompanyats de bona part dels regidors beterans.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà