Robatoris de coure a Vall de Flors

La formació ecosocialista ‘Coalició Compromís’ s’ha fet fa ressó d’una denúncia efectuada per veïns de l’associació de Vall de Flors, on recentment es va produir un robatori d’uns 600 metres de cable de coure que va deixar a fosques a la urbanització.

José García

Segons sembla, l’últim robqatori es va produir a finals de gener: els lladres hi accediren al robatori per una arqueta de les múltiples que hi ha al carrer de les connexions de la llum pública i amb tota probabilitat tallaren i estiraren fins completar la citada longitud, cosa que va deixar sense llum el barri mentre es responia el cablejat.

El pitjor és que la fugida dels lladres es va produïr per un lloc on els veïns ja havien assenyalat que podia ser el lloc ideal per començar l’escapada i que ja altres vegades ha sigut emprat per les persones que furten el coure.

Paco García, membre de la ‘Coalició Compromís’ i candidat d’esta formació a l’alcaldia de Llíria ha manifestat que “estos fets demostren que cal una major vigilància de les zones residencials de fora del casc urbà, sobre tot en l’àmbit rural, on s’ha detectat una onada de robatoris en casetes de camp i pous de reg que suposen uns danys molt quantiosos per als propietaris de les mateixes”.

García ha assenyalat que també s’han produït robatoris semblants a Llíria i ha recordat que “en 2010, la Conselleria de Governació va prometre dotar a la comarca del Camp de Túria d’una Comissaria de Policia de la Generalitat Valenciana, amb un 50 efectius dintre del PLISE (Pla d’Inversions en Seguretat i Emergències)”.

“Els pressupostos  de 2011 són clars i demostren que eixa promesa només era una promesa electoralista. Mentre la Generalitat Valenciana agonitza econòmicament, els seus habitants queden desprotegits davant dels reiterats saquejos dels lladres”, ha conclòs el representant de la ‘Coalició Compromís’.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà