Cristina Alemany, candidata a l’alcaldia de Bétera amb la ‘Coalició Compromís’

Més de 200 persones varen estar presents al Saló de Plens ahir, divendres 18 de febrer, en l’acte que va servir per presentar a Cristina Alemany com a candidata a l’alcaldia de Bétera per la ‘Coalició Compromís’.

El Camp de TúriaJosé García

Els integrants de la llista d’esta formació es varen presentar “com una candidatura jove però experimentada, que és l’unica opció de canvi real ront a la paràlisi de la corporació municipal amb l’actual govern PP-UPIB-UV”.

“La nostra llista respon a la il·lusió de fer del nostre poble un lloc millor per a viure i no tenen cabuda ni els criteris clientelars, ni els equilibris interns, ni els interessos particulars i molt menys cap tipus d’interés ocult”, va reivindicar Cristina Alemany, candidata a l’alcaldia de Bétera.

Alemany va definir la candidatura de Compromís per Bétera com un projecte que integra gent de diverses sensibilitats. “El nostre projecte està obert a qualsevol persona que tinga ganes d’un canvi en la manera de fer les coses. En la nostra llista, s’ha integrat gent de tots els barris i urbanitzacions del poble”, va explicar.

Jose Rodado, número dos de la candidatura, va fer un repàs de la nefasta actuació de l’equip de govern. “Davant esta caòtica gestió política basada en la rajola i els favors personals, i la pèssima situació econòmica a què ens han abocat, l’única ocurrència ha sigut apujar els impostos, a més d’inventar-se una nova taxa de gestió de residus, traslladant així el pagament de la seua total imcompetència als veïns i veïnes de Betera”, va denunciar.

“La gestió política que han portat avant la podríem definir com un disbarat continu, que ha conduït inevitablement a esta corporació a la bancarrota. Cada vegada es comprometen més despeses sense tindre en compte que hi ha menys ingressos”.

A més d’estes intervencions, l’acte va comptar amb el recolzament dels màxims representants polítics de la ‘Coalició Compromís’: el candidat a l’Alcaldia de València, Joan Ribó; la diputada a les Corts, Mònica Oltra; i el candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Enric Morera.

 

6 Comments
  1. Tu mismo, como dices que en psoe estan en guerra, tu vota pp y asi se acabara, porque estos no dejan ni para tirachinas. Viendo como gastan en libritos, pues eso

  2. Para votar a la Copia prefiero votar al Original Pspv-Psoe, suerte en las próximas elecciones y deseo que la Izquierda progresista de bétera se aglutine en un solo frente para derrocar a la Derecha

  3. Compromís per Bétera puede demostrar que los que viven en Bétera no estan ni dormidos ni desconocen lo que pasa en el ayuntamiento. Su actitud valiente y decidida en los plenos, su trabajo y tesón y la capacidad de sumar voluntades dará un vuelco a la situación política del municipio. Son ellos los que estan mejor preparados para liderar un proyecto de cambio, honrado y realista. Estad atentos a su progresión…

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà