Comencen les obres de pavimentació de l’Albereda

Una inversió de la Diputació a la travessia CV-336 de Bétera

La Diputació de València ha començat ja les obres de repavimentació de la travessia de la carretera CV-336 de Bétera. Este divendres l’empresa adjudicatària ja ha estat treballant a l’Albereda, en el tram del carrer Escultor Ramón Inglés comprès entre el pont de la CV-310 fins a la plaça Luis Reig.

El segon tram d’actuació serà el comprés entre l’entrada del Romeral i el Portón fins a la plaça de Luis Reig. La pavimentació d’esta part de la travessia es realitzarà en horari nocturn, ja que és impossible tallar el trànsit i desviar-lo per una altra via durant el dia.

Per a l’alcaldessa, Cristina Alemany (Compromís), la intervenció suposarà una millora més que evident d’una de les vies que creua la localitat i que absorvix una quantitat important de trànsit.

En esta actuació, a més de la pavimentació, ja s’han instal·lat nous embornals per a facilitar l’evacuació de les aigües pluvials i així solucionar el problema d’inundacions que sol produir-se a l’altura de l’entrada del centre de salut quan hi ha episodis de fortes precipitacions. “Un problema continu en períodes de pluges i que evitarà la inundació d’alguns trams”, ha explicat Alemany.

A més es construiran xicotets passos elevats, cridats tècnicament coixins berlinesos, per a obligar els vehicles a reduir la velocitat i així augmentar la seguretat de la via. En definitiva, per a la primera edil “continuem rebent inversions de diverses administracions, en este cas la Diputació, que facilitarà el dia a dia dels veïns”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà