Bétera ret homenatge als 11 matrimonis que celebren les noces d’or

L’ajuntament clausura la Setmana dels Majors

Com cada any la Setmana dels Majors s’ha clausurat a Bétera amb un homenatge a aquells matrimonis que es van casar en 1969 i que enguany celebren les seues noces d’or.

La Casa de la Cultura es va omplir el divendres de familiars i amics d’estes 11 parelles que porten 50 anys casats i que van voler celebrar junts esta important efemèride.

L’homenatge començava amb un vídeo replet de fotos dels homenatjats amb els seus casaments, els naixements dels seus fills i els millors moments dels seus matrimonis. El grup de ball de la Pobla de Vallbona i Bétera van posar el ritme i la música.

Després la regidora de Drets Socials, Raquel Puig, va ser l’encarregada d’entregar-los una placa commemorativa i un ram de flors a cada parella en l’escenari, al qual van pujar entre els aplaudiments dels seus fills, néts, amics i veïns.

Enguany les parelles homenatjades han sigut:

– Antonio Molina Chisvert i Rosa Izquierdo García
– Roberto San Francisco Dobón i Amparo Ferrer Asensi – Diego Bermudo Frías i Esperanza Martínez Martínez – Vicente Palau Sanchís i Rosa Llistó Romero – Francisco Clavel Llistó i Consuelo Ferrer Martínez – José Rausell Romance i Rosa García Faubel – José Arnal Pia i Amparo Aparisi Salvador – Salvador Martínez Domingo i Vicenta Moreno Magraner – Loberto Sánchez Rozalén i Antonio Palacios López – Miguel Aloy Dasí i María Boví Moreno – Victoriano Romero Asensi i Milagros Sánchez Benedicto


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà