José Manuel Aloy es presenta a l’alcaldia de Bétera amb la formació Units per València (UxV)

José Manuel Aloy serà el cap de llista d’Units per València (UxV); el candidat a l’alcaldia promet “treballar per a que Bétera tinga treball per a la gent i prosperitat per a les empreses”.

José García

Units per Valéncia (UxV) és un nou partit polític que encapçala Carles Choví (secretari general i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana). En Bétera, José Manuel Aloy serà el candidat a alcalde. Aloy ha dit que “és una gran responsabilitat” representar “la sensibilitat i la voluntat valencianista” en la ciutat del Camp del Túria. “Ens presentem per a que l’Ajuntament continue tenint amb UxV una veu valenciana que defenga els interessos del nostre poble i de la nostra terra”, ha afegit.

Aloy ha promés que, si arriba al govern de Bétera, “la meua primera prioritat serà crear treball i buscar diners per a que l’Ajuntament puga invertir crear en llocs de faena i prosperitat per a la gent del poble i les empreses d’ací”.

Aloy ha recordat que, en esta legislatura passada, com a regidor d’obres públiques, ha aconseguit “millorar el cementeri, les noves faroles LED, el nou parc del Calvari, les obres en La Masía, en el Palauet, la peatonalització de molts carrers, les rampes de minusvàlids o les rotondes de la bàscula i de Mascamarena, entre moltes altres inversions”.

Aloy ha afirmat que fer política “per a millorar el teu poble” en un partit “que depén de Madrid” és “massa voltes impossible” i que “Bétera necessita una nova força valenciana”. Per això mateix, ha decidit embarcar-se en el projecte d’Units per Valéncia per a “enfortir el valencianisme al nostre ajuntament”.

D’eixa manera, Aloy ha advertit també que tornar a apostar per un partit “que no tinga un compromís clar pel nostre poble” suposarà “quatre anys més sense la variant nord, sense els nous col·legis i sense tot el que el valencianisme pot donar-li a esta ciutat”.

Per la seua banda, el màxim responsable d’Units, Carles Choví, ha valorat la nova candidatura en Bétera com a “una mostra més” que UxV “som la força valenciana, que no para de créixer”, i que tindrà representació política “de sobres” el pròxim 22 de maig per a poder defendre “els interessos valencians en les Corts i en els ajuntaments dels nostres pobles i ciutats”.

Choví ha convidat a tots els valencianistes de Bétera a fer costat a este nou projecte polític valencianista “democràtic i de trellat”. Després de l’anunci d’Unió Valenciana, que no es presentarà a les pròximes eleccions, Choví assegura que “ha arribat l’hora d’unir-nos tots i de sumar forces per a reverdir els llorers del valencianisme polític en la nostra terra. I Bétera serà un gran baluard de la nostra força valenciana”. “Units per Bétera podrem fer-ho. Units per Valéncia”, ha conclòs.

1 Comment
  1. El señor Aloy tiene un morro que se lo pisa. Quiere cuatro años mas de sopa boba. Y del Carraixet ¿se acuerda ? y de su ¿ servidumbre al pp? Los hay que no aprenden

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà