Esquerra Unida celebra un acte per als simpatitzants de Bétera

A l’acte van assistir el diputat autonòmic i portaveu de la Comissió Executiva d’EUPV, Ignacio Blanco, el coordinador local del partit, Luis Poveda i el cap de llista en les passades eleccions de 22 de maig, Francesc Navarro. A la taula es va fer una anàlisi del resultats electorals obtinguts a les últimes eleccions i de l’escenari polític actual.

Cristina Lamoncha

 

Luis Poveda, coordinador local d’Esquerra Unida, va recordar a la seua intervenció “la importància del treball realitzat a Bétera durant la campanya electoral”. 500 votants del municipi van mostrar el seu suport a la candidatura autonòmica d’EUPV, que ha aconseguit estar representada amb 5 diputats. Tot i no haver aconseguit representació en Bétera a les eleccions del passat 22 de maig, Poveda va manifestar que “s’ha format la base per a continuar treballant aquests pròxims quatre anys en la fiscalització de l’equip de govern i en la formulació de propostes alternatives des de l’esquerra”.

Francesc Navarro, qui va encapçalar la candidatura en les últimes eleccions municipals, es va mostrar il·lusionat, però també va comentar que cal seguir lluitant “per un món més just i més igualitari”.

Ignacio Blanco, diputat autonòmic d’EUPV, va aprofitar l’oportunitat a Bétera per “agrair l’esforç dels militants d’EU, doncs estan donant un exemple de compromís polític, ja que no han baixat els braços després de les eleccions sinó tot el contrari, s’han posat a treballar amb més ganes encara per als pròxims quatre anys”.

A l’acte, que estava obert a tots els simpatitzants, van acudir una trentena de persones afins a Esquerra Unida de Bétera, que van poder prendre la paraula en el debat que es va perllongar durant quasi dues hores.

 

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771