Esquerra Unida “lamenta” que el nou alcalde del PP “no haja baixat ni el seu sou ni el dels regidors alliberats”

La formació EUPV de Bétera ha començat la legislatura amb una activitat frenètica: després d’haver celebrat alguna xerrada amb simpatitzants, ja han començat la seua funció fiscalitzadora criticant les primeres decisions de l’actual equip de govern.

José García

Des d’EU consideren que el nou equip de govern municipal, format pel PP i l’UPIB, “han perdut una gran ocasió, durant el ple celebrat el passat dia 23 de Juny, de demostrar que realment volen aplicar una política d’austeritat, que redunde en benefici dels interessos dels veïns i veïnes”.

Representants d’esta formació d’esquerres manifesten que “i realment fóra cert això de la política d’austeritat,l’equip de govern haguria acordat una reducció del sou que cobra l’alcalde i els regidors alliberats”.

“A EUPV considerem que els 43.655,31 euros més els 7.275.89 euros d’extres anuals de l’alcalde i els 34.293,09 euros més els 5.715,52 euros d’extres anuals dels concejals alliberats del PP i l’UPIB són una quantitat que perfectament els permitia aplicar-se una reducció, sobretot tenint en compte que són molts els veïns i veïnes de Bétera que tenen serioses dificultats per arribar a final de mes”, han lamentat des d’esta formació política opositora.

 

2 Comments
  1. Tambien hay que recordar que el equipo de gobierno actual a recortado dos liberaciones, pasando de cinco liberados a tres, lo que es justo es justo.
    No pidamos peras al olmo, porque si miramos poblaciones bastante mas pequeñas que la nuestra el sueldo que cobran no es tan disparatado.

  2. Por cierto, informar que los TRES concejales del grupo municipal compromis per bétera, votaron en contra de estos sueldos.

    Un saludo.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà