La ‘Coalició Compromís’ reclama un canvi de denominació a l’abaixador del metro i millores als accessos amb el polígon industrial l’Horta Vella

El Camp de Túria
Els representants de la ‘Coalició Compromís’ a Bétera han redactat una moció en què reclamen millores als acceos que hi han entre l’abaixador ‘Psiquiatric’ de MetroValència i este centre mèdic, així com un canvi en el nom d’esta parada.

José García

Segons expliquen els representants d’esta formació política, es demana el canvi en el nomenclàtor de l’abaixador perquè “de fa molts anys, i amb les millores en les polítiques en matèria de malalties mentals i la incorporació de C.R.I.S., vivendes tutelades o àrees de psiquiatria en molts hospitals, el volum d’usuaris del Centre Específic de Malalties Mentals (CEMM) de Bétera ha disminuït notablement”.

La proposta d’este partit opositor és de donar a este abaixador el nom de ‘Polígon Industrial Horta Vella’, les obres del qual han finalitzat recentment, considetrant-se com una bona opció per donar-lo a conèixer fer constar la seua existencia amb el nom d’una parada del MetroValencia (en este cas, un abaixador) i “ajudar-lo a millorar la seua imatrge i competitivitat”.

També es considera des de la ‘Coalició Compromís’ de Bétera que esta actuació, juntament amb unes xicotetes millores als accessos que comunique l’abaixador amb el polígon, amb un cost econòmic reduït i amb un gran impacte dinamitzador d’esta zona.

“El pas dels usuaris del polígon cap a les naus industrials existents ja és una realitat i s’ha creat un ‘sender’ entre els camps d’horta que els separen. Nosaltres hem estat testimonis directes del pas de la gent per davall del pont de la carretera CV-310 i l’entrada al Polígon per este camí de terra, un fet altament perillós, ja què es creuen les vies sense estar senyalitzatzades ni existir cap mesura de protección”, explica la portaveu d’esta formació a Bétera, Cristina Alemany.

“Amb la situación actual podria succeir una desgràcia, i és preferible regularitzar esta situació amb l’accés que demanem a FGV. A Bétera tenim un servei immillorable de transport públic que et deixa a escassos 30 metres del Polígon Industrial i les millores que demanem, juntament amb altres propostes que plantejarem a l’equip de govern del nostre poble, esperem que ajuden a augmentar la competitivitat i l’entrada d’empreses a esta zona”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà