EU critica la situación en què es trova la nova comisaria de Policía Local i l’equip de govern respon que en 15 dies podrà efectuar-se el trasllat

 

Els representants d’EUPV a Bétera critiquen que les noves dependències de la Policia Local de Bétera, inaugurades el passat 29 de novembre, encara estiguen sense prestar servei als veïns del poble. Des de l’Ajuntament es replica que tot depén d’un parell d’informes.

José García

“El 29 de noviembre es varen inaugurar les noves dependències policials, però encara no presten serveis”, denúncien des d’EUPV. “Governar no es solament inaugurar instal·lacions, sinò dotar-les dels equipaments escaients perquè puguen prestar els serveis per als quals van ser dissenyades i construïdes. Per això reclamen que estes dependencies policials es posen en funcionament tan aviat com siga possible”, comenta el portaveu d’esta formació política opositora, Luis Poveda.

Des de l’Ajuntament es considera “irresponsable i alarmista” fer este tipus de denuncies. “Les dependencies están preparades per allotjar als agents, només faltaven un parell d’informes tècnics. Un d’ells depenia de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) i, l’altre, de l’empresa Hidroeléctrica”, explica l’alcalde de Bétera, el popular Germán Cotanda.

“Ja hem rebut l’informe adient de la CHX i esperem que, en un termini aproximat de 2 setmanes, puguen començar les feines del trasllat. No podía anar la gent a l’edifici sense la corrent eléctrica necessaria i eixa quantitat no ens la podien subministrar sense els informes que s’estableixen a la llei”, afig l’alcalde.

Esta contestació no ha sigut ben acollida a EUPV, que ha replicat que “és irresponsable i populista inaugurar unes dependències públiques sense els preceptius informes tècnics ni els equipaments necessaris per a poder ser utilitzades les esmentades instal·lacions”.

“Esperem que realment puguen engegar-se estes instal·lacions en dues setmanes i creiem just sol·licitar que s’engeguen com més prompte millor unes dependències que van ser inaugurades a so de bombo i platerets, sabent que tardarien prou de temps a poder prestar els serveis per a les quals van ser dissenyades i construïdes”, ha assenyalat Luis Poveda.

2 Comments
  1. No se utiliza para el pueblo por que los muebles son muy caros. Seguramente esperaran a que ikea este operativo y asi de paso dan faena de montaje a los municipales que se queden sin coche por falta de repuesto. Todo por Betera

  2. yo muy inocente, pensaba que los informes se piden antes de empezar las obras. Quiza estoy equivocado y solo ocurre cuando son obras particulares. Si son del ayuntamiento y paga la generalitat, !!? Que son unos tramites arriba o abajo ?Malos que sois muy malos. Si lo hacen por gastar menos luz que no los comprendeis

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà