Esquerra Unida insisteix a reclamar més mitjans per evitar que escombraries i objectes abandonats s’acumulen

El Camp de Túria
El portaveu d’EUPV a Bétera, Luis Poveda, segueix insistint que en diversos punts del terme municipal del municipi es vénen acumulant escombraries i objectes abandonats “per falta de contenidors i per una insuficient freqüència en la recollida d’escombraries”.

José García

Afigen des d’EUPV que els membre d’eixe col·lectiu polític “estem demanant, des de fa uns mesos, que és necessari que s’amplie el nombre de contenidors i la freqüència de recollida de la brossa als voltants del casc urbà, amb l’objectiu d’evitar que seguisquen acumulant-se les brosses, residus i podes”.

Segons denuncia el portaveu d’Esquerra Unida a Bétera, “la falta de resposta a aquestes peticions està provocant que cada dia s’acumulen més residus als voltants de la notra població, un fet que origina que alguns d’aquests llocs s’estiguen convertint en autèntics abocadors il·legals, amb el malestar consegüent per als veïns i les veïnes de la zona”.

Reclama Poveda que regidoria de Medi Ambient pose els mitjans necessaris per evitar que la falta de neteja i la insuficient eficacia en la recollida de la poda i les brosses puga acabar afectant negativament al ecosistema del poble.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà