Finalitza el Taller d’Ocupació ‘Les Coves II’, després d’haver format 30 alumnes

El passat dijous, dia 20 de desembre, es va celebrar l’acte de clausura del Taller d’Ocupació ‘Les Coves II’. En esta nova jornada van estar presents, a més de l’alcalde del municipi de Bétera, Germán Cotanda, i de diversos representants del consistori, el Director General d’Ocupació i Inserció Laboral, Felipe Codina.

José García

L’acte de clausura va començar amb la visita a la zona  de les Coves, on estaven esperant els trenta alumnes que han format part del Taller d’Ocupació ‘Les Coves 2’, juntament amb el personal docent i el personal de suport.

El citat projecte ha comptat amb 30 alumnes (en les especialitats d’obra, electricitat i fusteria metàl·lica-PVC) i per al qual s’ha rebut una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) de la Generalitat Valenciana de 565.181,40 euros.

La visita es va centrar en les dos coves rehabilitades en què s’ha treballat en este projecte, així com en l’acondicionament de la part superior i la realització d’un passeig perimetral. A continuació, tots els presents es varen dirigir al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera, on es va celebrar l’acte de clausura. Juntament amb l’alcalde de la localitat va estar l’el Director General d’Ocupació i Inserció Laboral, Felipe Codina.

En la seua intervenció, l’alcalde beterense va felicitar els alumnes i el personal directiu, docent i de suport del Taller d’Ocupació ‘Els Coves II’ “pel magnífic treball realitzat”. Cotanda, a més, es va mostrar molt satisfet perquè gràcies a diversos programes d’ocupació (dos Escoles Taller i altres dos Tallers d’Ocupació) “s’ha pogut formar un elevat nombre de persones en atur, en diferents especialitats, al mateix temps que s’ha posat en valor una part molt important del patrimoni de Bétera”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà