S’inauguren les millores a la CV-336, després d’haver-hi invertit 9,2 milions d’euros

El passat 7 de març es varen inaugurar les millores efectuades en el tram de la CV-336, que uneix les poblacions de Bétera i San Antonio de Benagéber. Gràcies a esta actuació, que ha sigut finançada per la Diputació de València (i en la qual s’han invertit 9,2 milions d’euros), este tram passa a tindre quatre carrils (fins ara n’eren dos en cada sentit).

José García

Complint amb els terminis d’execució establerts en la contractació d’esta actuació (12 mesos), encara que després d’haver-se vist este projecte postergat uns quants anys (ja que en el Pla de Carreteres 2004-2008 establia que este projecte s’executaria en 2006), les obres per ampliar la capacitat d’absorció del trànsit rodat, augmentar la seguretat vial de la via i millorar la connexió d’esta carretera amb les diferents urbanitzacions de la zona ja han acabat.

Després d’haver-se invertit 9,2 milions d’euros, esta actuació de només 3,7 quilòmetres permetrà que el trànsit diari (situat en uns 17.000 vehicles) transcórrega en unes millors circumstàncies.

En l’acte d’obertura ‘oficial’ d’esta millora vial varen estar els alcaldes de Bétera (Germán Cotanda) i San Antonio de Benagéber (Eugenio Cañizares) i membres de les respectives corporacions municipals, sent el president de la Diputació de València (Alfonso Rus) qui es va encarregar de tallar la cinta inaugural.

Els tres dirigents van coincidir a l’hora d’assenyalar la importància d’una actuació que serveix per a convertir aquesta via en una carretera molt més segura (té dos carrils en cada direcció). Ara la Diputació de València s’encarregarà del manteniment de les zones ajardinades i els ajuntaments, de l’enllumenat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà