Compromís per Bétera rebutja cobrar per oficiar casaments fora de les dependències municipals

Compromís per Bétera rebutja cobrar per oficiar casaments fora de les dependències municipals

Els tres regidors de Compromís per Bétera varen votar a l’últim Ple municipal en contra de la moció que proposava una modificació de la taxa per la celebració de matrimonis civils en dependències no municipals i fora de l’horari. Una iniciativa que finalment va estar aprovada amb els vots del Partit Popular, PSOE, UPIB, CUBE y Mas Camarena.

I.G.

Amb l’aprovació d’aquesta mesura, els regidors d’aquest municipi del Camp de Túria que oficien casaments, en les condicions abans referides, rebran per cada un d’ells una remuneració de 125 euros.

Des de Compromís per Bétera s’han reafirmat en la seua decisió de no rebre cap tipus de compensació econòmica per celebrar estos actes. I així ho va manifestar la portaveu d’aquesta formació política, Cristina Alemeny, qui va dir que “la nostra postura és ben clara. No volem que cap regidor/a amb alliberació o sense ella, cobre cap quantitat econòmica per oficiar una boda. No volem que es convertisca en un negoci”.

A més, els regidors de Compromís varen informar al tècnic municipal encarregat de la gestió de bodes que “els nostres regidors sols casaran en els espais municipals habilitats a tal efecte, celebracions per les quals els regidors no cobren res”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà