Bétera comença a repartir les seues majestuoses Alfàbegues

alfàbegues de bétera

S’han repartit als hospitals, Centre de Salut, Residències, Institucions o poblacions veïnes entre altres

Ja estan al carrer. L’Ajuntament de Bétera ha començat a repartir la seua icona més emblemàtica per a fer honor a les seues Festes de les Alfàbegues. Enguany es viuran des del cor, però des del Consistori no han volgut que les seues Festes passen per alt. “Les alfàbegues és el símbol d’identitat de tots els veïns i veïnes de Bétera, per la qual cosa enguany també hem volgut repartir allò que més ens representa i que des de març creix en el nostre hort”, ha manifestat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Per segon any consecutiu Bétera no gaudirà de les seues festes donada la situació sanitària que continuem vivint, per això, les Alfàbegues de 2021 “han tornat a eixir al carrer perquè tots puguen gaudir de l’aroma tan característica de les festes de Bétera”, ha explicat el regidor de Festes, Manuel Pérez. Enguany també tornaran a homenatjar els sanitaris que van estar i continuen estant al capdavant d’aquesta pandèmia “És una manera de dir-los que a Bétera estem amb tots els herois d’aquesta crisi que han estat o segueixen al peu del canó” ha continuat Manuel Pérez.

“Aquestes Alfàbegues van per ells, per tots els que van estar i continuen estant al capdavant de la crisi sanitaria. Sempre estarem agraïts per la immensa labor que realitzen dia a dia. La icona de les festes de Bétera de 2021 també són ells”, ha afegit Elia Verdevío.

D’aquesta manera, les Alfàbegues estan sent repartides pels edificis municipals, el Centre de Salut, Hospital de Llíria i Arnau de Vilanova, les residències del municipi, els principals llocs turístics de València, institucions de la Comunitat Valenciana així com poblacions veïnes perquè puguen gaudir també de l’aroma que els Alfàbegues desprenen.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà