Els Reis Mags reparteixen joguines als nens del poble

 Regals de Reis a Bétera

 

Com ja és tradicional els Reis Mags d’Orient visitaren les poblacions per donar regals als nens. A Bètera, on els nens els esperaven acompanyats dels seus familiars, Melchor, Gaspar i Baltasar ho feren per partida doble. Primer, de matí, obsequiaren als nens d’entre 3 i 7 anys al Palauet. Després, de vesprada, al finalitzar la cavalcada, van continuar el repartiment de regals a la Casa de la Cultura.


Jesús Pérez

Entre els regals que van portar les seues majestats cal destacar manualitats, plastilines, jocs de contar, robots, cotxes i molts més, perquè tots tingueren el seu present.

 

El regidor de Serveis Socials, Josep Alcàcer, va explicar que la divisió del repartiment de joguines es va disposar per “fer més agradable la velada pels més menuts, donat el nombre de nens que anaven a assistir a l’acte i que han tingut major demanda pel matí”.

L’alcalde, Germán Cotanda, va destacar la possibilitat que des del govern “es puga contribuir a la felicitat dels més menuts del municipi en aquestes dates tan importants, especialment pensant en els nens més desafavorits que sols han pogut comptar amb un d’aquests joguets educatius adequats a les seues edats”.

Aquest any, l’Ajuntament va destinar a través de la conselleria de Serveis Socials un total de 6.000 euros per poder donar joguina als 1.586 xiquets que recolliren el seu regal.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà