Bétera incorpora a 31 veïns desocupats durant 6 mesos

taller empleo betera

A través del segon Pla d’Ocupació Local

Un total de 31 veïns s’han incorporat a treballar durant un període de sis mesos a l’Ajuntament de Bétera a través del segon Pla d’Ocupació Local dotat amb 407.296 euros.

Els nous empleats municipals treballaran a jornada completa com a conserges i operaris-peons. Els tres conserges realitzaran l’obertura i tancament d’edificis municipals, atendran i informaran el públic i controlaran els accessos a les dependències, així com rebran, classificaran, conservaran i distribuiran documents, objectes, correspondència i publicitat d’activitats municipals, al mateix temps que també notificaran documentació entre l’Administració i interessats.

Els 28 operaris, peons de Serveis Múltiples contractats faran tasques de manteniment, neteja, adequació i conservació d’espais públics i edificis i instal·lacions municipals. Així com la neteja i conservació de camins i cunetes i el suport a les brigades municipals.

El consistori beterano ha invertit amb recursos propis més de 800.000 euros en els dos Plans d’Ocupació Locals que han donat treball a un total de 68 veïns de la localitat.

“L’àrea d’Ocupació ha treballat intensament i a contrarellotge per a tirar avant aquest segon Pla i així continuar oferint ocupació i avançant en la integració laboral i la cohesió social del nostre municipi”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, durant la visita a la Base d’Obres Municipal per a donar la benvinguda als nous treballadors.

La regidora d’Ocupació, Mónica Martín, ha destacat “la gran oportunitat que suposa no sols a nivell laboral sinó també a nivell personal exercir aqueixes funcions que contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics”.

L’objectiu d’aquest segon Pla d’Ocupació és donar cobertura a les famílies ateses les necessitats generades per la situació socioeconòmica que estem vivint; a més de possibilitar una requalificació professional que millore les seues expectatives de continuar en el mercat laboral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà