L’Ajuntament ret homenatge a Àngeles Ricart pel seu centenari

Ángeles Ricart rep l'hometatge pel seu cent aniversari

El Consistori d’esta localitat del Camp de Túria ha homenatjat a Ángeles Ricart pel seu 100 aniversari. De fet, aquesta veïna nascuda a Bétera el 1914 va rebre la visita per part de l’alcalde del municipi, German Cotanda, qui li va fer entrega d’un ram i d’un pergamí commemoratiu de tan senyalada efemèride.

I.G.

Cal destacar que, Ángeles Ricart compta amb un bon estat de salut llevat de les diferents dificultats físiques pròpies de l’edat i va expressat la seua gratitud a l’alcalde “per aquest reconeixement institucional”. Durant la conversa la dona centenària va recordar com “preparava amb la seua avia les alfàbegues per a les festes d’agost”, tan típiques d’aquesta localitat.

Junt a l’alcalde també van visitar a l’enyorable àvia, el concejal de Serveis Socials de la localitat, Josep Enric Alcàcer. Un acte que va estar ple d’afecte al qual es van sumar familiars i amics. De fet Ángeles compta amb una vida plena d’anècdotes i de vivències d’allò més interessants. Uns contes que ha sabut transmetre als seus quatre fills, als més de 20 néts, així com dels besnéts i rebesnéts que té la muller més longeva de Bétera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà