La Policia Local s’incauta de 1000 quilos de taronges robades

Taronges incautades

Els agents de la Policia Local d’aquest municipi varen detenir el passat dilluns 20 de gener a dos persones suposadament relacionades amb el robatori de més de mil quilos de taronges, després de la denúncia d’un veí que va veure collint cítrics a “dos persones sospitoses”. Les sospites d’aquest ciutadà es degueren a què no es tractaven dels propietaris del bancal, al qual el denunciant coneix per ser veï d’aquesta localitat del Camp de Túria.

I.G.

Després de la denúncia, els agents municipals es desplaçaren al lloc dels fets, situat al Camí d’Alcubles, prop del Mas de Corbera, on varen agafar in fraganti als dos sospitosos, veïns de Paterna, que no varen poder presentar ni l’autorització ni la documentació necessària per a la recollida d’aquestes taronges. Un fet que les forces de l’ordre varen ratificar en posar-se en contacte amb el propietari del bancal, qui va negar haver donat cap permís per collir els seus cítrics.

Una vegada els agents procediren a la seua detenció, els dos sospitosos han passat a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància e Instrucció nº3 de Llíria, on estan pendent d’un judici ràpid per una presumpta falta de furt.

Per la seua banda, la regidora d’Agricultura, Interior, Policia i Protecció Civil de Bétera, Elia Verdevío, ha destacat una vegada més “la tasca eficient i eficaç de la Policia Local en aquests casos, uns resultats positius que agraeix l’agricultor per la resposta tan immediata dels agents municipals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà