Compromís sol·licita el tancament dels parcs i zones esportives de Bétera per les nits

Campus deporte Bétera Camp de Túria

El grup municipal ha registrat una proposició per al ple de desembre

El grup municipal Compromís ha registrat una proposició per al ple de desembre en què sol·licita que es marque un horari d’obertura i de tancament dels parcs i de les zones esportives per a evitar molèsties al veïnat.

“Compromís per Bétera ha manifestat en dos plens este any, el de març i el d’abril, la preocupació per la problemàtica que està generant-se per les nits en les diferents zones esportives i en els parcs de la localitat, on es produïxen molèsties per sorolls i també actes vandàlics”.

És més, Compromís llançà una proposta a l’equip de govern per a intentar posar fi al problema. Com que el plec per a la licitació del servei de manteniment de les zones verdes ha de tornar a reiniciar-se, des de Compromís “proposàrem que en el nou plec, l’empresa adjudicatària del manteniment de les zones verdes s’encarregue del tancament i de l’obertura tant dels parcs com de les zones esportives més susceptibles de molèsties”.

A més d’esta proposta, el document registrat inclou altres propostes d’acord: que des de l’Ajuntament s’analitze i s’estudie la possibilitat de col·locar una tanca perimetral en aquelles instal·lacions que reben més queixes per part del veïnat. També que es determine un horari de tancament i d’obertura que conjugue el descans del veïnat amb l’ús de la instal·lació. I per últim, que l’Ajuntament es comprometa a instal·lar un parc de cal·listènia en la zona est del nucli urbà i valore també tornar a ubicar el del carrer Castelló amb horaris de tancament i d’obertura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà