EUPV s’oposa al tancament d’un pavellò de l’Hospital Psiquiàtric de València

El Camp de Túria
El grup d’Esquerra Unida en la Diputació de València ha denunciat el tancament d’un pavelló de l’Hospital Psiquiàtric de Bétera. La seua diputada, Rosa Perez, ha qualificat esta situació com “una nova agressió del PP als drets de les persones més febles”

José García

La diputada acusa al PP de “haver planificat el tancament d’este pavellò des de fa temps. Ja van donar un cop mortal al dret dels i les pacients quan van aprovar, amb el nostre vot en contra, una taxa de repagament per la seua permanència a l’Hospital Psiquiàtric, que ha deixat a algunes persones amb una disponibilitat econòmica per a despeses de 100 euros al mes”.

Perez ha comentat al respecte que “a la retallada clara del dret a la teleassistència de milers de valencians amb el nou reglament, o a la instauració de la taxa de repagament al propi Hospital Psiquiàtric, s’afegeix ara una nova retallada social”.

Esta representant d’Esquerra Unida assegura no creure les paraules dels dirigents provincials, que argumenten que esta decisió es pren per falta de peticions: “Hem preguntat en diverses ocasions per la situació de les altes i les baixes, perquè sempre ens han dit que no arribaven noves peticions mentre que a nosaltres ens arribaven informacions contràries respecte esta qüestió. Pensem que s’està ignorant la gran demanda que procedeix de centres com Sant Marcelí, Godella o Font de Sant Lluis”.

Hui mateix Rosa Pérez ha preguntat sobre la figura legal que permet aquest tancament, “ja que no han estat capaços de contestar-nos en la comissió informativa on ens han soltat la bomba sense haver-nos subministrat abans cap tipus d’informació. És més, ni tan sols figurava en l’ordre del dia, mostrant una vegada més aquesta preferència del PP per la nocturnitat abans que per la transparència”, lamenta.

Pérez Garijo ha assenyalat: “de nou, com sempre, tot el que ens arriba de la gestió del PP són repagamaents i tancaments, destrucció de serveis públics i retallada de drets fonamental. Sempre es castiga a qui menys pot defensar-se, usant excuses burocràtiques”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà