Bétera sol·licita l’execució de la Variant Oest a la Diputació

ronda betera


La proposta s’ha aprovat per tots els partits del consistori municipal

En el ple ordinari de l’ajuntament de Bétera del mes de febrer, tots els grups polítics han aprovat la proposició presentada per Compromís per Bétera, en què se sol·licita a la Diputació de València l’execució de la Variant Oest de la localitat.


Amb aquesta nova proposició, el consistori ha demanat un últim esforç a la Diputació per a incidir no solament en el col·lapse que es produeix en l’avinguda País Valencià i carrers adjacents de la localitat, si no també evitar l’increment de la pol·lució i les molèsties acústiques que es generen en el veïnat.


En 2008 la Diputació va realitzar un estudi i un any després, de les tres alternatives tècniques proposades, es va considerar que la Solució Centre era la més adequada, ja que no estava massa allunyada del nucli urbà i, sobretot, no tenia cap impacte en una de les zones verdes més grans de la localitat, el Junqueral.


“Sabem que es tracta d’una altra gran inversió, per això entenem que aquest projecte podria executar-se en fases. Així, sol·licitem que s’execute l’eixida de la zona sud i també la Solució Centre fins al camí Llíria”, afirma Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera, grup impulsor de la proposició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà