La Policia Local de Bétera imparteix xarrades sobre l’ús responsable de la pirotècnia en els centres escolars

Policía local Bétera

L’objectiu d’aquesta campanya de prevenció entre l’alumnat consisteix a conscienciar i impulsar el bon ús de material pirotècnic

Amb les festes falleres molt a la vora la Policia Local de Bétera ha volgut contribuir, un any més, al fet que les Falles del municipi siguen el més segures possibles. Per això, durant aquestes setmanes està recorrent els centres educatius de Bétera oferint als escolars unes xarrades sobre “L’Ús Responsable de la Pirotècnia”.

“Gràcies a la inestimable labor de la nostra Policia Local els xiquets i xiquetes de Bétera estan aprenent a com i on tirar petards. La formació és fonamental atés que som un municipi de tradició coetera i tant en Falles com en les nostres Festes d’Agost l’ús de material pirotècnic és una dels nostres senyals d’identitat”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Les xarrades que imparteixen dos agents de la Policia Local de Bétera es realitzen en les dependències dels centres i en horari escolar.

Aquesta campanya de prevenció té com a objectiu conscienciar i sensibilitzar a l’alumnat dels perills que comporta l’ús inadequat dels petards.

“Aquestes jornades són imprescindibles perquè els menors coneguen de primera mà els perills que comporta una incorrecta manipulació d’aquí ve que fomentem l’educació pirotècnica en els nostres col·legis”, ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés, qui ha assistit personalment a una d’aquestes xarrades en la qual ha posat en valor el treball de la Policia Local durant aquestes festes i el benefici que tenen aquestes xarrades entre els més xicotets.

D’aquesta manera, els agents a través d’un power point molt visual mostren als escolars consells i precaucions que han de prendre cada vegada que encenen un petard. “A més els nostres agents durant la seua intervenció posen especial èmfasi en la convivència veïnal i la necessitat d’evitar tirar petards a unes certes hores i en espais que no estiguen habilitats a tal fi”, ha destacat el regidor de Seguretat Ciutadana.

Bàndol d’Utilització de Material Pirotècnic

D’altra banda, l’Ajuntament de Bétera ha realitzat un bàndol d’alcaldia en el qual es regula l’ús de pirotècnia a partir de demà 1 de març i fins a la fi de les festes falleres el pròxim dia 19, en les zones degudament delimitades de les comissions falleres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà