Bétera presumeix del seu gentilici en el cupó de l’ONCE del 3 d’abril

bétera cupon

El Castell és la imatge d’aquest cupó que es pot adquirir en tots els punts ONCE

El cupó de l’ONCE del diumenge 3 d’abril estarà dedicat al gentilici de Bétera, així ho ha anunciat hui l’Alcaldessa, Elia Verdevío, i el Delegat Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel, durant la presentació a la sala de cristall de Casa Nebot.

L’ONCE ha triat als beterans i beteranes per a formar part d’una sèrie de cupons dedicats a gentilicis curiosos de tota Espanya. “És un honor per a Bétera, l’estampació d’aquest cupó amb el gentilici del nostre municipi” ha destacat l’Alcaldessa, durant la presentació, a la qual també han acudit la directora de l’Agència de Lliria, Marta Mínguez, membres de l’equip de govern així com associacions, col·lectius del municipi i personal d’ONCE de Bétera.

A més, tal com ha afirmat Elia Verdevío, “aquesta acció és una iniciativa més en les quals treballem per a donar a conéixer el nostre municipi, les seues bondats, tradicions, patrimoni, cultura i com no, les nostres benvolgudes festes de les Alfàbegues”. Des del Consistori s’està treballant perquè les Festes d’Agost siguen considerades com a Festes d’Interés Turístic Nacional. A més que l’ONCE haja triat Bétera ofereix al municipi una oportunitat més per a donar-se a conéixer més enllà de les seues fronteres, un pas més per a donar-li visibilitat a nivell nacional.

Al seu torn, el Delegat Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel, ha manifestat que “els nostres venedors, la nostra gent que és als carrers de Bétera, són sentinelles de la il·lusió, reparteixen alegria i aqueixa esperança que el cupó toque. Cada venda suposa molt per a tots els que componem l’ONCE, són un treball i un mitjà de vida per a molts”.

D’altra banda, l’Alcaldessa, també ha volgut “ressaltar la grandíssima labor que es duu a terme des de l’Obra Social de l’ONCE, permetent la inserció soci-laboral de persones amb diversitat funcional i col·lectius vulnerables, amb la finalitat d’aconseguir la normalització d’aquest col·lectiu i perseguint fer efectiu el principi d’igualtat d’oportunitats i no discriminació, millorant la seua qualitat de vida i la de les seues famílies”.

El cupó, que ja es pot adquirir en tots els punts ONCE, porta com a imatge el recentment restaurat Castell de la localitat. Un símbol propi que també fa destacar la riquesa patrimonial de Bétera i el seu vessant com a destí de turisme cultural.

L’acte ha finalitzat amb una foto de família, en la qual Elia Verdevío i José Manuel Pichel, han portat respectivament, la imatge commemorativa del cupó i un socarrat d’un altre emblema de Bétera, la Torre Bofilla.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà