Bétera adquireix un nou tractor

bétera tractor

Este vehicle permetrà agilitar el desenvolupament de les tasques en camins rurals i parcel·les municipals

Bétera, a través de la regidoria d’Agricultura, ha adquirit un tractor rígid que permetrà agilitar el desenvolupament de les tasques de desbrossament, neteja, manteniment i adequació de camins rurals i parcel·les municipals, optimitzant, així, els recursos municipals existents.

Una nova eina que, tal com afirma l’Alcaldessa de Bétera i regidora d’Agricultura, Elia Verdevío, “facilitarà el treball als nostres operaris municipals de la Brigada d’Obres i al seu torn, permetrà un millor condicionament dels camins rurals per a facilitar l’accés a les explotacions agràries dels nostres agricultors”.

Per part seua, la regidora de Mobilitat, Gloria Campomanes, ha mostrat la seua satisfacció ja que “aquesta compra suposa oferir un servei públic d’enorme eficiència i qualitat per a l’acompliment de les labors dels operaris municipals” als quals també ha agraït “el seu incansable treball” al costat de l’Alcaldessa.

El vehicle compta amb una pala frontal i una trituradora de capçal desplaçable amb braç que permetrà el desbrossament de les cunetes dels vials del terme de Bétera. A més a aquest tractor, els operaris municipals, poden acoblar un remolc per a desplaçament de materials ateses les necessitats operatives de la població. Així com també un calaix per a la reparació i arranjament dels camins rurals.

“Comptar amb mitjans propis per a escometre aquestes labors de condicionament del nostre municipi suposa tindre major autonomia i capacitat en els moments en què són més necessaris”, ha recalcat Elia Verdevío.

D’aquesta manera, a la labor manual que exerceixen els operaris se sumarà aquest nou tractor que permetrà fer treballs d’adequació de camins i obres públiques en tot el terme que compta amb una gran extensió. Una altra de les funcions en les quals s’emprarà el vehicle serà el desbrossament de parcel·les municipals.

Tot això amb l’únic amb l’objectiu d’agilitar el treball en la xarxa de camins i parcel·les municipals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà