Bétera rep 197.222 euros de l’IVACE per a la millora del Parc Empresarial de l’Horta Vella

L’objectiu és que siga més competitiu i atractiu

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Bétera, liderat per l’Alcaldessa Elia Verdevío, està d’enhorabona després de la concessió de la subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) que permetrà impulsar i donar major visibilitat el Parc Empresarial de L’Horta Vella gràcies a actuacions de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis.

“Aquesta línia d’ajuda suposa un reforç en el nostre objectiu i consolidar i afermar el nostre Parc Empresarial per a fer més atractius els espais productius generadors d’ocupació, de qualitat de vida i riquesa del nostre municipi”, ha explicat l’Alcaldessa.

Amb una quantia de 197.222,80 euros aquesta línia d’ajudes permetrà millorar l’enllumenat públic adaptant-lo al reglament d’eficiència energètica en les instal·lacions, així com la instal·lació de punts de recàrrega elèctrica de vehicles a fi de disposar d’un parc més sostenible. També es realitzaran actuacions complementàries que permeten la implantació i l’accés de la fibra òptica en totes les parcel·les del polígon.

D’altra banda, s’instal·larà un directori amb ubicació sobre pla de les empreses situades al parc així com un tòtem de benvinguda i plaques de senyalització amb la nova denominació dels carrers que va ser aprovada per ple el mes de març passat.

A més de la instal·lació de càmeres CCTV en les principals vies i algunes actuacions de millora de paisatgisme i zones verdes.En aquest sentit el regidor d’Indústria, Joaquín Gómez, ha indicat que “aquestes inversions contribuiran a la consolidació d’aquest Parc que compta amb una superfície industrial de més de 414.000 metres quadrats”.

A més els objectius de l’Ajuntament també se centren en mantindre les empreses existents i fomentar l’atracció de noves donades les millores en dotacions, visibilitat i usabilitat que se li donarà a aquesta àrea industrial després d’una etapa d’estancament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà