Bétera aposta per les pràctiques formatives dels seus joves amb una nova edició de “Bétera et Beca”

Bétera et Beca 2022

Enguany també ha augmentat el nombre de beques i seran 15 els joves estudiants del municipi

Baix el ferm compromís de donar més oportunitats professionals a la joventut beterense, l’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa, un any més, el programa “Bétera et beca” perquè 15 joves del municipi realitzen les seues pràctiques formatives en l’administració local.

Amb una inversió total de 20.000€, 15 joves de Bétera podran tindre una primera experiència laboral realitzant les seues pràctiques formatives en les diferents àrees del Consistori.

“Els bons resultats del passat any i la gran oportunitat que significa per als nostres joves accedir a aquestes beques, ha fet que enguany hàgem destinat 10.000€ més a aquest programa que a més enguany comptarà amb 5 beques més que l’anterior”, ha indicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Mentre que el regidor de Personal, Manuel Pérez, ha explicat que “multipliquem la inversió per dos, augmentem el nombre de beques i sumem més oportunitats per a la joventut beterense perquè són el nostre futur i perquè des de l’administració local volem que estiguen preparats per a afrontar el món laboral”.

Aquest programa de pràctiques formatives té com a objectiu la formació dels estudiants de Bétera en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació teòrica. Perquè tal i com ha indicat l’Alcaldessa “la fi d’aquestes beques és que els estudiants adquirisquen destreses i habilitats professionals prèvies a l’accés a la seua professió”.

Una experiència formativa en l’administració local

Aquestes pràctiques formatives es realitzaran durant els mesos de Juliol i Agost en les àrees municipals d’Administració, Comunicació, Urbanisme, Medi Ambient i Esports.

Durant dos mesos, els participants coneixeran per dins com es treballa des de l’administració local i tindran una experiència real.

Convocatòria oberta

Demà divendres 27 de maig s’obri la convocatòria per a inscriure’s a aquestes Beques, el termini de presentació de les quals serà de 10 dies naturals.

Els interessats hauran d’accedir a les bases, emplenar tota la documentació i aportar la documentació requerida que hauran de presentar en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament o bé per Seu Electrònica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà