Bétera s’uneix al projecte “Agermanament solidari amb Ucraïna”

bétera ucrania

L’Alcaldessa s’ha reunit amb el Cònsol Honorari d’Ucraïna a la Comunitat Valenciana per a estrényer llaços.

Bétera ha rebut una visita molt especial i amb molt de significat. La Alcadesa del municipi, Elia Verdevío, s’ha reunit amb el Cònsol Honorari d’Ucraïna a la Comunitat Valenciana, Pablo Gil, per a estrényer llaços i mostrar el ferm compromís del Consistori amb el poble ucraïnés.

En aquesta primera presa de contacte el Cònsol d’Ucraïna ha proposat un oferiment a l’Ajuntament per a col·laborar i ajudar a poblacions ucraïneses que estan passant per moments molt complicats. Una iniciativa a la qual ràpidament s’ha volgut adherir el Consistori.

“Aquest projecte d’Agermanament solidari amb Ucraïna és un pas més cap a la seua recuperació. Iniciatives com aquesta ens omplin d’alegria i ens espenten a continuar col·laborant. Som un municipi immensament solidari que s’ha bolcat amb la causa i continuarem sumant esforços per a fer més fàcil la vida a la població ucraïnesa”, ha manifestat Elia Verdevío.

“Agermanament Solidari amb Ucraïna” és una iniciativa promoguda pel consolat d’Ucraïna a la Comunitat Valenciana que pretén acostar a pobles valencians la realitat de localitats ucraïneses de la zona oest del país.

Brindar noves oportunitats i contribuir a la reconstrucció d’Ucraïna són dos dels objectius d’aquest projecte i segons indica Elia Verdevío “Bétera, com a administració pública, vol tendir la mà, una vegada més, per a ajudar i col·laborar en tot el que puga”.

En l’actualitat Bétera compta amb una comunitat ucraïnesa total de 153 persones, dels quals 109 han sigut empadronats a Bétera des de l’inici del conflicte. Des de l’Oficina d’Ajuda Municipal a Ucraïna s’han atés multitud de consultes tant de veïns i veïnes interessats a aportar el seu granet d’arena com de població ucraïnesa amb necessitats específiques donada la situació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà