Bétera celebra el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Bétera orgull

El Mercat acull una campanya informativa i s’ompli de veïns i veïnes amb la xapa distintiva “Bétera amb orgull”

Amb motiu de la commemoració el 28 de Juny del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, un any més l’Ajuntament de Bétera ha volgut visibilitzar el seu compromís amb polítiques actives que garantisquen la inclusió i la diversitat social i el respecte a totes les persones independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Baix el lema “Bétera amb orgull” el Consistori beterense, a través de la regidoria d’Igualtat, celebra el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb activitats i accions a la ciutadania que van començar ahir amb el repartiment de cartelleria i la col·locació de lones en els edificis municipals.

“Des d’ahir el nostre Ajuntament llueix amb la bandera arc de Sant Martí com a mostra de suport i que som un municipi obert, respectuós i divers que busca la igualtat entre tots els nostres veïns i veïnes”, ha assenyalat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, mentre participava en les activitats programades per a aquest dia.

Unes activitats que han començat hui amb una intervenció urbana de caràcter artístic, en la qual s’ha pintat l’Arc de Sant Martí en diversos elements urbans tant en l’Albereda com als jardins pròxims al Calvari. En aquesta intervenció artística, ha participat la població jove de Bétera, sent aquest un moment per a establir sinergies i reflexionar sobre la realitat del col·lectiu LGTBIQ+ sumant-se tots a la defensa i reivindicació d’una Bétera orgullosa de la diversitat dels qui l’habiten.

En aquest sentit la regidora d’Igualtat i Joventut, María Segura, ha indicat que “tenim la responsabilitat de fomentar la igualtat i la diversitat a Bétera tot això amb la finalitat de promoure la no discriminació entre la nostra ciutadania”

Al seu torn, aquest mateix matí l’àrea d’Igualtat ha instal·lat en el Mercat un punt d’informació, promoció dels drets i participació LGTBIQ+ per a sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania on s’han repartit unes xapes amb el lema de la campanya.

En aqueixa mateixa línia, aquesta nit l’edifici Casa Nebot s’il·luminarà amb els colors de la bandera LGTBIQ+ seguint amb els commemoratius d’aquest dia que en paraules de l’Alcaldessa “ens ha d’unir i fer avançar en la igualtat de tracte i en la no discriminació”.

Declaració Institucional

A més dilluns que ve en el Ple ordinari es presentarà el manifest de la FVMP amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ per a la seua aprovació.

“Volem que quede patent el nostre compromís amb la diversitat per això ens unim amb aquesta Declaració Institucional que llegirem en el pròxim ple”, ha destacat la regidora d’Igualtat.

Sens dubte, una aposta per una Bétera més diversa i igualitària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà