Esquerra Republicana presenta la campanya ‘Cap a la República del País Valencià’ a Bétera

Acte d'ERPV a Bétera, el Camp de Túria

 

El passat divendres 7 de novembre, l’Ateneu de Bétera va acollir un nou acte de la formació política Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) dins la campanya ‘Cap a la República del País Valencià’, que ja va fer parada a la població de Llíria i que vol apropar als ciutadans de la comarca el projecte aprovat a la conferència del 9 de novembre de 2013.

 

Pau Tineo

 

L’acte que va comptar novament amb la presència d’Agustí Cerdà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià va incidir “en la necessitat d’establir consens entre els valencians, basat en l’espoli fiscal que patim, la necessitat de construir un Estat Social i del Benestar, i en el dret a decidir que tenim com a poble”.

 

“Cal que recuperem els instruments polítics i socials per recuperar la pressa de decisions. Només decidint el nostre futur podrem aconseguir un nou model productiu després de la fallida dels nostres sectors econòmics”, va assenyalar Cerdà.

 

L’objectiu d’esta campanya és crear un punt de trobada de la societat valenciana. Esquerra Republicana creu que “l’actual situació política, després de 20 anys de govern nefast del PP, fan que siga urgent desallotjar-los del poder, per això aposten pel consens de tots els valencians”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà