À Punt

Bétera posa fin a una nova edició de ‘Bétera et Beca’

Bétera te beca

El Consistori ha augmentat el nombre de beques i de titulacions i ha duplicat la dotació de 200.000 euros

“Ha arribat el moment dels comiats” amb aquestes paraules el regidor de Personal, Manuel Pérez, al costat de la regidora d’Ocupació, Mónica Martín, han acomiadat als 15 veïns i veïnes de Bétera que han realitzat les seues pràctiques remunerades durant els mesos de juliol i agost.

Aquests joves estudiants, que estan cursant estudis universitaris o de formació professional, han desenvolupat funcions pròpies als seus graus o cicles formatius en dependències municipals en branques vinculades a l’Administració, Comunicació, Urbanisme, Medi Ambient i Esport.

D’aquesta manera, han complementat els seus coneixements teòrics amb labors de pràctiques en un lloc de treball pel qual han percebut una remuneració mensual. Per a això, el Consistori ha invertit 20.000€ de dotació municipal, augmentant així el nombre de beques i titulacions en aquesta convocatòria.

Amb el programa “Bétera et Beca” l’Ajuntament ha fomentat l’experiència laboral d’aquests estudiants, donant suport a la formació acadèmica i introduint a aquests joves en el món laboral per mitjà de l’Administració Local.

Un dia de comiats però també d’agraïments. “Volem agrair el vostre treball, obstinació, esforç i il·lusió durant aquests dos mesos en què hem volgut donar-vos l’oportunitat de desenvolupar-vos professionalment”, ha indicat el regidor de Personal.

I a més, “la major de les satisfaccions és que hui ens hagen manifestat lo bé que han estat i tot el que han aprés”, ha assenyalat Mónica Martín que ha visitat al costat de Manuel Pérez als estudiants durant el seu últim dia.

Una aposta formativa i laboral que des del Consistori han manifestat la seua voluntat de “continuar l’any vinent donat els bons resultats d’aquestes últimes edicions”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.