Bétera incorpora a la seua flota un nou cotxe de Policia Local

policia local Bétera

Pròximament es canviaran 3 dels vehicles actuals per uns altres més moderns, sostenibles i amb millor equipament

Bétera suma un vehicle més al parc mòbil de la seua Policia Local. En total ja són 5 els vehicles amb els quals compten els agents de Bétera. “Quan va començar la legislatura disposàvem únicament de tres cotxes. En l’actualitat i després de la incorporació d’aquest nou vehicle ja són cinc però en breu es canviaran els tres cotxes inicials per altres tres”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés.

L’ Alcaldesa, Elia Verdevío, ha volgut conéixer al costat del regidor aquest nou vehicle que des de hui ja recorre els carrers de Bétera. “És primordial dotar a la nostra Policia Local de nous i millors mitjans perquè atenguen la nostra ciutadania. Comptar amb vehicles preparats facilita el seu treball, la seua eficiència i la seua eficàcia en el municipi. En definitiva, augmenta les seues capacitats i la seua disponibilitat”, ha expressat Elia Verdevío.

Un millor parc mòbil

A més pròximament i, tal com ha anunciat Julio Inés, es canviaran tres dels vehicles més antics per altres nous en una renovació necessària en la qual es busca l’equilibri entre la modernitat i la sostenibilitat, ja que dos dels tres vehicles seran elèctrics.

“L’objectiu és augmentar la capacitat dels nostres agents i per a això cal dotar-los de nous recursos com aquest”, ha continuat el regidor. Cal recordar que l’última incorporació va ser d’un vehicle híbrid amb una mampara que utilitzen els agents municipals en les seues tasques de vigilància urbana.

Segons l’Alcaldessa “això implicarà que l’any vinent la nostra Policia Local comptarà amb un total de dos vehicles elèctrics, dos vehicles dièsel i un vehicle híbrid. Una flota nova, sostenible i amb millor equipament”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà