Detingut a Olocau un home de 81 anys que va amenaçar amb matar a la seua exparella de Bétera

Detenido Violencia de género en Bétera

Tenia un revòlver llest per a disparar i més de 100 cartutxos

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home pels delictes de trencament de condemna, tinença il·lícita d’armes i amenaces de violència de gènere.

El passat dia 17 de setembre, una dona va denunciar que el seu fill havia rebut per telèfon un enregistrament d’àudio de la seua exparella i pare del menor en la qual informava de la ferma voluntat de matar a la seua mare i, posteriorment, suïcidar-se.

L’agent de la Guàrdia Civil de Bétera que li va prendre declaració a la dona, pertanyia a l’Equip VIOGEN, especialista en aquesta mena de delictes i coneixia el cas de la víctima. No era la primera vegada que l’autor havia intentat agredir a la víctima i immediatament va mobilitzar a diverses patrulles per a localitzar a la seua exparella.

Una hora després, els agents van trobar a l’autor a Olocau. Davant la possibilitat real d’una futura agressió, els guàrdies civils van decidir registrar el vehicle d’aquest i van trobar una motxilla, l’interior de la qual contenia un revòlver calibre 22 i llest per a disparar, més de 100 cartutxos del calibre 22, utensilis per a emmordassar a una persona (cinta americana, entenimentada, rotllos de tela, benes, etc…) i eines per a forçar un habitatge (cisalla, palanca, etc…).

Finalment, la Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 81 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes de trencament de condemna, tinença il·lícita d’armes i amenaces de violència de gènere.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Llíria i ha sigut decretat l’ingrés a la presó del detingut.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà