Bétera rep la proposta de la delegació de competències del nou Institut

Bétera

El pròxim tràmit serà aprovar en sessió plenària l’acceptació de la delegació de competències

“Sens dubte una gran notícia. Aquesta delegació de competències tan esperada per al municipi de Bétera donarà solució a un problema que venim patint de massificació i falta d’espai a les aules de l’actual institut IES Les Alfàbegues”, ha destacat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, després de conéixer la notícia.

Sense temps que perdre aquest mateix matí s’ha continuat amb les reunions de la Comissió de Coordinació i Seguiment del Pla Edificant que es realitzen periòdicament i en la qual s’ha tractat l’anunci per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la delegació de competències del tan esperat IES núm. 2.

Les actuacions encaminades a la construcció del nou institut comencen ara amb l’acceptació de la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives que es realitzarà en sessió plenària, una delegació que, després d’acceptar-se, ha de té tornar a la Conselleria qui emetrà la resolució definitiva. “Serà un procés costós però posarem tots els nostres recursos personals i materials per a dur a terme aquest projecte tan esperat i necessari per a totes les famílies de Bétera”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Manuel Chover. Perquè tal com ha afirmat Elia Vedevío “la lluita per aconseguir que els alumnes i les alumnes de Bétera, Nàquera i Serra tinguen un ensenyament públic, de qualitat i per a tots i totes és una de les meues principals prioritats”.

La construcció del nou IES té un pressupost total de 19.572.305,22€ i, segons indica la proposta, té com a fi que les instal·lacions resultants d’aquesta actuació permeten l’adequat acompliment de la labor educativa.

Una fi que tant l’Alcaldessa com el regidor d’Educació esperen es complisca com més prompte millor “per a oferir als alumnes i les alumnes unes instal·lacions concordes i necessàries per a Bétera, Nàquera i Serra”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà