20 dones inicien la seua formació dual en el taller d’ocupació ‘Les Alfàbegues’

taller mujeres betera

Les participants compaginaran la formació amb el treball remunerat

Un total de 20 dones del municipi de Bétera, majors de 18 anys, han començat a rebre formació i a treballar en el Taller d’Ocupació ‘Les Alfàbegues’ de Bétera en les àrees d’Activitats de Gestió Administrativa i Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la regidora d’Ocupació, Mónica Martín, la tècnica del departament, Begoña Robles, i el director del Taller d’Ocupació, José Fco. Giner, han donat la benvinguda a les 20 veïnes que participen en aquest projecte que ha sigut impulsat des de la regidoria d’Ocupació, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

Verdevío ha posat en valor aquesta iniciativa, per part de Labora, que reflecteix “la sensibilitat que demostra la posada en marxa de polítiques que augmenten les possibilitats d’accés competitiu al mercat laboral”.

La regidora d’Ocupació ha recordat que “el taller tindrà una duració d’un any i comptarà amb una formació teòrica i pràctica. Durant aquest temps les participants compaginaran la formació amb el treball remunerat”.

Per a aquest projecte s’ha rebut una subvenció de Labora amb un import total de 502.708,80 euros.

Elia Verdevio també ha destacat el caràcter nou d’aquest taller i ha assenyalat “la importància dels certificats de professionalitat que ofereix aquest Taller d’Ocupació que comporta noves oportunitats laborals, tant en el sector públic com en el privat així como també a través de l’autoocupació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà