La tercera etapa de la Volta 2023 eixirà de Bétera

volta betera

L’etapa de mitja muntanya tindrà 4 quilómetres neutralitzats per el nucli urbà

Torna a Bétera la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcaldessa Elia Verdevío, al costat del director de la carrera, Ángel Casero, i la directora regional de Castelló i València Nord del Banc Sabadell, Mireia Miravent, en la presentació de la tercera etapa que eixirà de Bétera el 3 de febrer de 2023.

“Després de l’èxit de participació de la passada edició tornem a apostar pel ciclisme a Bétera i acollim en aquesta 74 edició una nova eixida d’etapa per a omplir la nostra Albereda d’esport i bon ambient”, ha destacat Elia Verdevío.

Sens dubte, un esdeveniment que va atraure a aficionats al ciclisme a l’Albereda que es va omplir per a veure partir l’etapa en un ambient festiu que va revitalitzar aquesta zona hostalera i comercial. I això es corrobora amb les dades oferides per Ángel Casero durant la presentació qui ha indicat que “l’etapa de Bétera en 2022 va ser la més multitudinària de la 73 edició que en total va congregar a 17 milions d’espectadors en una retransmissió que va arribar a 206 països i amb més de 550 milions d’impactes globals”.

Unes dades que, tal com ha assenyalat Casero, “esperem superar amb escreix donat el bon acolliment que té la VCV”. En concret enguany ja hi ha confirmats més de 20 equips i més de 150 ciclistes participants en aquesta 74 edició que tindrà lloc de l’1 al 5 de febrer i que pretén consolidar-se com una competició a nivell internacional amb un gran desplegament mediàtic que fa que siga un aparador al món.

La presentació ha començat amb la visualització d’un vídeo que ha posat en valor la tradició ciclista de Bétera a través d’un recorregut pel municipi, els seus costums, festes i tradicions. Una carta de presentació que ha servit com a invitació perquè els allí presents participen en aquesta etapa.

Casero ha anunciat tot el recorregut de la carrera que transcorrerà pel terme de Bétera i ha fet major èmfasi en els 4 quilòmetres que els equips recorreran pel nucli urbà.

El pelotó tornarà a córrer per llocs com l’Albereda Escultor Ramón Inglés, la plaça Luis Reig, l’Av. País Valencià, l’Av. Constitució, el Carrer Calvari, el Carrer Estació, el Carrer José Sáez i la CV-333. Un circuit urbà que farà gaudir als veïns de Bétera a les portes de les seues cases als qui l’alcaldessa ha convidat a animar la Volta tal com van fer l’any passat.

En aquesta línia, Verdevío, ha afirmat que “per a l’Ajuntament de Bétera és de gran importància acollir esdeveniments esportius perquè contribueixen a donar major visibilitat a Bétera i a situar-lo com un municipi referent en l’esport”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà