Elia Verdevío inicia la seua campanya ‘Passió per Bétera’

Elia Verdevío

Ha començat amb el repartiment d’uns díptics amb un QR en el qual es mostra un vídeo de la candidata

‘Passió per Bétera’ és l’eslògan triat pel PP de Bétera per a donar a conéixer el projecte que Elia Verdevío, actual alcaldessa, té per a Bétera per a la pròxima legislatura.

Segons el PP, es trata d’una campanya “diferent i innovadora centrada en els veïns” en la qual es mostra a la candidata a la reelecció pels carrers de Bétera i en la qual es posa de manifest tot el que ha canviat en aquests últims quatre anys i la voluntat i ganes de continuar treballant per millorar Bétera.

Comptar amb tots els beterenses i anteposar a les persones per damunt de les idees són dues de les màximes que s’han reflectit en aquest primer vídeo de campanya que està arribant a totes les llars de Bétera a través d’un díptic.

Amb l’inici del nou any, Verdevío ha donat el tret d’eixida a la seua campanya per a donar a conéixer la seua gestió i fer balanç d’aquesta legislatura marcada pel covid.

Un projecte al qual “pretén donar continuïtat i amb el qual vol continuar avançant per a convertir Bétera en un municipi millor apostant per una campanya innovadora i en positiu”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà