Posen en marxa l’Entitat de Gestió i Modernització a l’Horta Vella

aemon

Bétera organitza una jornada per a impulsar la creació de l’entitat del parc empresarial

L’Ajuntament de Bétera al costat de l’Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) ha organitzat una jornada per a impulsar la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del Parc Empresarial de l’Horta Vella. Una trobada en el qual ha participat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el regidor d’Indústria, Joaquín Gómez; el president del Parc Empresarial de l’Horta Vella, Gonzalo Orduña; el gerent de AEMON, Diego Romà, i la lletrada de la comissió jurídica de FEPEVAL i gerent de les EGMs Belcaire i Mesquita de la Vall d’Uixó, Elena Álamo.

La jornada, que ha comptat amb empresaris i titulars de propietat de sòl industrial en el municipi, pretén posar en marxa aquesta entitat que suposa millorar les condicions dels parcs empresarials, augmentar el valor afegit del sòl industrial i, per tant, atraure més inversions, afavorir el creixement econòmic en la zona i crear nous llocs d’ocupació.

Elia Verdevío ha ressaltat que “les infraestructures econòmiques bàsiques d’interés general exerceixen una funció clau a Bétera en concentrar el gruix de les activitats econòmiques i logístiques del municipi, sent el seu major generador d’ocupació i riquesa”.

Segons l’alcaldessa la creació de la EGM “suposarà un important i molt necessari pas per a l’adaptació dels parcs empresarials de Bétera a la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana sent un repte que permet la implantació d’una cultura de gestió de qualitat al nostre Parc Empresarial”.

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Indústria, ha donat suport a la creació de la EGM. “Hem d’implicar-nos i treballar junts per a aconseguir que el Parc Empresarial l’Horta Vella siga un espai competitiu per a generar riquesa i ocupació, i digne per als diversos centenars d’homes i dones que en ells treballen diàriament”, ha assenyalat el regidor d’Indústria, Joaquín Gómez.

Beneficis per a l’Horta Vella

La creació de la EGM a l’Horta Vella suposa que aquesta entitat destine les seues partides pressupostàries a desenvolupar més i millors serveis de valor afegit per al Parc Empresarial de l’Horta Vella, millorant la competitivitat de les empreses i dignificant l’espai de treball de tots els treballadors i treballadores.

La EGM està basada en la col·laboració públic-privada, la qual cosa implica una estreta relació entre les empreses i l’Ajuntament de Bétera. Ara s’ha d’acordar un conveni de col·laboració entre les empreses i el consistori que haurà de ser ratificat tant per les empreses, com pel ple municipal de Bétera, establint el marc de compromisos i competències entre totes dues parts en matèria de manteniment i conservació de les infraestructures generals, possibilitant que la futura EGM l’Horta Vella de Bétera centre més la seua activitat en la prestació de serveis addicionals de valor afegit i complementaris als municipals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà