Bétera celebra Sant Valentí amb el sopar de gala de Obreres i Majorals 2023

Més de 300 veïns han participat en el tret d’eixida de les Festes de les Alfàbegues

Amb l’entrada del mes de febrer arriba un dels esdeveniments més importants de l’any per a Bétera. A sis mesos de la celebració de les Festes d’Agost, el municipi ha celebrat Sant Valentí amb el sopar de gala de les Obreres i els Majorals de 2023. Un acte que ha congregat a més 300 veïns i en el qual també ha participat l’alcaldessa Elia Verdevío, el regidor de Festes, Manuel Pérez, i membres de la Corporació municipal.

El dissabte va començar amb una cercavila en el qual els Majorals 2023 van recollir a les quatre Obreres acompanyats de la xaranga Ché que bó! que va ambientar els carrers de Bétera.

Aina Mollá i Zaragozá, primera Obrera Soltera, Mariola Ferrando i Aloy, primera Obrera Casada, Paula Ros i Ferrera, segona Obrera Soltera i Cristina García i Aloy, segona Obrera Casada van lluir durant la nit uns preciosos vestits que no van deixar indiferent a ningú, tant als que les van acompanyar en aquest sopar com a aquells veïns i veïnes que van eixir al carrer per a poder veure-les de prop.

En arribar al restaurant Rossinyol les quatre Obreres van ser presentades al costat dels Majorals en aquest primer acte que és el tret d’eixida de les Festes i on no va faltar la tradicional volteta i el peuet. Aina va entrar acompanyada del primer tinent d’Alcalde, Carlos Abad, Mariola va entrar del braç del regidor de Festes, Manuel Pérez, mentre que Paula va arribar al costat del vicepresident segon dels Majorals, Rubén Fuentes i Cristina amb el vicepresident dels Majorals, Eduardo Poveda.

Poveda, va agrair la gran col·laboració del poble de Bétera i Elia Verdevío va dedicar unes paraules “a l’amor que es viu en aquestes dates i que no sols va dedicat a les parelles sinó a tots els nostres sers estimats”.

Un dels moments més emotius va ser el record de Verdevío al poresident dels Majorals 2023, Luis Puig Salavert, “que ens ha deixat un buit molt gran i que estarà en el nostre record sempre i especialment, durant les Festes d’enguany”

I va continuar amb paraules d’afecte cap a les Obreres “quatre dones valentes, empoderades, amants de la Festa, diferents entre si però que juntes formen un gran equip amb molt a aportar”.

Durant el seu discurs van ser protagonistes els 21 Majorals als quals els va agrair “l’enorme treball que porten mesos realitzant i que ens oferirà unes Festes inigualables”.

En el sopar també va haver-hi una rifa que va contar amb la col·laboració del comerç local i la participació de tots els veïns allí reunits.

Obertura del ball

Un dels moments més esperats de la nit va ser el ball que obrin les quatre Obreres acompanyades de quatre Majorals. En aquesta ocasió, Aina va ballar amb Pedro Benavent, Mariola amb Eduardo Poveda, Paula amb Juanma Badenes i Cristina amb David Gutiérrez.

Un ball, molt ben preparat i assajat, que va continuar amb la invitació a la pista de tots i totes les assistents i que es va allargar fins a ben entrada la nit.

Un dia molt emotiu que ja calfa motors per a la celebració de les Festes de les Alfàbegues de Bétera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà