El taller d’ocupació de Bétera contracta a 30 veïns aturats durant un any

L’alcaldessa i la regidora d’Ocupació han donat hui la benvinguda als treballadors

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Ocupació, ha posat en marxa un nou taller d’ocupació Bétera V que suposa la contractació de 30 veïns durant 12 mesos.

Un taller que se suma a l’iniciat al novembre per 20 dones del municipi que cursen una formació dual en el projecte Taller d’Ocupació de Dones “Les Alfàbegues”.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha assenyalat que “continuem apostant per aquesta mena de formació mitjançant la qual els participants tindran l’oportunitat d’adquirir un certificat de professionalitat mentre treballen a l’Ajuntament i ens ajuden a millorar els diferents serveis d’atenció ciutadana”.

En total 50 veïns i veïnes han sigut emprats en aquests tallers en els últims mesos que a més de millorar la seua qualificació formativa i l’ocupabilitat suposen cotitzar a la Seguretat Social així com generar la consegüent prestació per desocupació.

Hui l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i la regidora d’Ocupació, Mónica Martín, han donat la benvinguda als 30 veïns que recentment s’han incorporat al Taller d’Ocupació Bétera V.

Els tallers d’ocupació es configuren com un programa mixt de formació i ocupació, promogut per l’Ajuntament en col·laboració amb el Labora, en el qual participen 30 alumnes-treballadors distribuïts en tres grups de 10 persones a fi de cursar els tres certificats de professionalitat de la branca agrària, d’administració i gestió i d’arts gràfiques.

Tal com ha comentat la regidora “és una oportunitat per a adquirir formació i accedir al món laboral de nou, a més de ser un any de formació remunerada. Estic convençuda que serà un any molt productiu ja que esteu en les millors mans. Espere que pugueu finalitzar el curs amb molt bons resultats”.

A més aquest taller, que conta per al seu desenvolupament amb una subvenció del Labora per un import total de 724.075,20 euros, comporta una part de treball efectiu a manera de pràctiques que permetrà a l’alumnat desenvolupar els coneixements apresos. Pel que durant l’any, els participants podran exercir funcions pròpies als seus certificats i executar treballs en les zones enjardinades del municipi, en diferents departaments municipals així com participar en el disseny gràfic de les diferents campanyes impulsades per l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà