Bétera inicia un nou Pla d’Asfaltat Municipal

En total es pavimentaran 81.941 metres quadrats repartits en vials del nucli urbà i urbanitzacions

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Obres Públiques, ha posat en marxa un altre Pla d’Asfaltat Municipal que pretén aconseguir una millora substancial dels paviments actuals que oferisca una major durabilitat i un millor rendiment.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha indicat que “amb aquest Pla volem seguir una línia de treball constant i permanent en el condicionament de les vies del nostre municipi. La renovació del paviment aconseguirà millorar la mobilitat i la seguretat del trànsit rodat a Bétera oferint una millor qualitat de vida als veïns i veïnes”.

Les obres que es realitzen en aquest Pla, i que han suposat una inversió amb recursos propis de 1,5 milions d’euros, consisteixen en la renovació del paviment existent, prèvia reparació dels sots i foradades, sense modificar rasants adaptant-se als paviments existents i especialment en els encreuaments i interseccions.

Aquesta actuació es realitza perquè el paviment en els trams afectats està deteriorat per tractar-se de paviments antics, que han patit la deterioració pel pas del temps, la circulació continuada o els arrossegaments pels escolaments que han donat lloc a sots i foradades, amb pèrdua de material i restes de l’antic paviment solt que dificulta la circulació. “Per això, hem posat en marxa aquest Pla que millorarà la circulació, dotant de major seguretat per al trànsit rodat especialment per a motos i bicicletes”, ha destacat la regidora d’Obres Públiques, Gloria Campomanes.

En aquest sentit, el nou Pla d’Asfaltat per a aquest any 2023 ha començat aquest mes de març i es duu a terme en zones d’actuació com Lloma del Mas, Les Almudes, Bonsol, Mas Camarena, Torre en Conill i el nucli urbà.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà