Bétera motiva la pràctica de l’esport amb un gran grafiti en el Poliesportiu

El mural recorre una paret lateral de més de 46 metres i plasma diferents modalitats esportives

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Esports i la regidoria de Joventut, ha posat en marxa una iniciativa per a fomentar l’esport en el municipi.

Aquest projecte consisteix en l’elaboració d’un grafiti en la zona d’accés al camp de futbol 7 que, segons ha manifestat l’Alcaldessa de Bétera i regidora d’Esports, Elia Verdevío, “és una representació d’art urbà conjugada amb imatges reals dels nostres esportistes del municipi que motive per a continuar creixent en l’àmbit esportiu”.

Fruit d’aquesta inquietud, l’àrea d’Esport s’ha posat a la feina al costat de la regidoria de Joventut per a realitzar aquest grafiti, que és obra de Let’s Grow Associació de cultura HipHop els qui treballen per a donar a conéixer i representar valors a la societat per mitjà de l’educació, la pràctica i la competició a través d’expressions artístiques urbanes com la pintura, el ball, la música i els esports urbans saludables.

D’aquesta manera, s’han posat mans a l’obra per a elaborar aquest grafiti que baix el lema “Bétera viu l’esport” representa la unió fèrria que Bétera té amb l’esport i el compromís amb el qual s’han realitzat totes i cadascuna de les instal·lacions del Poliesportiu, en definitiva, l’esperit esportiu del municipi i la motivació per la pràctica esportiva sense renunciar a la bellesa estètica.

Tal com explica la regidora de Joventut, María Segura, “la idea és que aquest xicotet recorregut fins al camp de futbol siga una experiència visual i servisca de motivació per a la pràctica de l’esport, al mateix temps que siga un lloc de trobada i un espai per a fer-se fotos”.

En aquest sentit, s’han utilitzat els colors grocs, rojos i blaus, principals de la Senyera, i el verd, propi de Bétera, com a color que també es relaciona amb multitud de disciplines esportives. No hi ha un esport protagonista, tots els esports conflueixen en un món de color i formes que es combinen entre realisme i il·lustració.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà