Mas Camarena-Torre en Conill, obert a negociar amb tots “sense excepció”

ayuntamiento

El partit ha començat les converses per a formar govern

El partit de les urbanitzacions de Bétera Mas Camarena-Torre en Conill ha començat les converses amb totes les formacions polítiques amb capacitat per a formar govern a l’Ajuntament de Bétera.

El partit de nou és clau de nou en la formació del govern municipal. Després del 28M, Mas Camarena pot decantar el govern a l’esquerra en cas de pactar amb Compromís i PSPV o a la dreta si arriba amb un acord amb el PP.

El president de la coalició, Manuel Chover, ha afirmat que “estem oberts a negociar amb totes les formacions polítiques sense excepció”. “El nostre objectiu és acostar el major nombre de serveis a les urbanitzacions”, afig Gloria Campomanes, número dos del partit que ha aconseguit 4 regidors en les eleccions municipals.

Després de les eleccions de 2019 va pactar amb el PP per a formar el tripartit que al costat de Ciutadans ha governat aquesta legislatura, mentre que en 2015 va pactar amb Compromís.

La coalició manté que no té tendència ideològica i l’únic objectiu és millorar la qualitat de vida de les urbanitzacions Mas Camarena i Torre en Conill “portant els serveis que corresponen als seus veïns; reclamant els seus drets, no privilegis”.

“Ens hem unit els veïns de les urbanitzacions per a representar-nos davant l’administració local, participar directa i activament en la solució i millora de les deficiències existents”, assegura Carlos Abad, cap de llista de la coalició. “Aquesta era l’única possibilitat que ens han deixat per a fer patent el profund desacord amb la falta de serveis i inversions”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà